Boeken

Een managementroman, een koffietafelboek, een inhoudelijk managementboek – het kan allemaal.
Ik werk als ghostwriter, co-auteur of redacteur. 

Regisseer de keten

2021 – REDACTEUR
Met hoogleraar Jack van der Veen en business consultant Michel van Buren mocht ik dit managementboek over supply chain management schrijven. De inhoudelijke kennis leverden zij aan in de vorm van ruwe teksten, wetenschappelijke rapporten, interviewkandidaten en gesprekken. Mijn taak was om daar een lopend verhaal van te maken met voldoende diepgang en afwisseling. Tevens uitgeefproces en vormgeving begeleid. 

> Meer

Made in Amsterdam

2020 – CO-AUTEUR
Een initiatief van fotograaf en uitgever Peter Sabelis. De teksten zijn een combinatie van interviews met ondernemers en redactionele teksten over de creatieve kracht van de stad Amsterdam, op basis van eigen research. Om snel genoeg te kunnen werken zijn de teksten door twee auteurs verdeeld.

> Meer

Vijftig jaar ondernemen in Zuidoost

2019 – CO-AUTEUR
Het meest bruisende stadsdeel van de stad Amsterdam bestond 100 jaar. Samen met fotograaf Peter Sabelis, co-auteur Ralph Edelstein en vormgever Marjolijn Broekema maakten we dit boek vol verwondering en ondernemerslust. 

> Meer

Amsterdam 24hrs

2018 – CO-AUTEUR
Het eerste boek dat ik samen met fotograaf/uitgever Peter Sabelis mocht maken. Met markante mensen, mooie verhalen en een flinke dosis poëzie van mijn hand. ‘Loop niet te zeiken, kom maar op met die dag’.

> Meer

Hoera, ik heb een winkel

2018 – CO-AUTEUR
Retailgoeroe Harry Bijl weet alles over retail. Hij vroeg me om samen met hem deze kennis vast te leggen in dit boek, gericht op retailondernemers.

> Over het boek

> Over de samenwerking

> Ervaring van lezers

Trending Topic

2015 – CO-AUTEUR
Ik geloof in de kracht van verhalen. Gelukkig gelooft Gerrit Heijkoop daar ook in. Zijn boek over social media goten we daarom in de vorm van een managementroman, over de fictieve Nederlandse Vereniging voor Knaagdierprofessionals. Deze vorm maakt het mogelijk om verschillende doelgroepen (via de verschillende karakters) aan te spreken met hetzelfde verhaal. Ook vertaald in het Engels en beschikbaar als luisterboek. Niet meer te krijgen, maar ik kan je een inzage-exemplaar sturen.
Beste compliment: ‘Ik moest erom lachen in bad.’

> Meer